Δεν… τράβηξε τους τηλεθεατές το διάγγελμα του ΠτΔ- «Σάρωσε» στα κοινωνικά δίκτυα

Δεν… τράβηξε τους τηλεθεατές το διάγγελμα του ΠτΔ- «Σάρωσε» στα κοινωνικά δίκτυα

Ελάχιστοι ήταν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης, τον ετήσιο προγραμματισμό διακυβέρνησης για το 2025.

Το διάγγελμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη, μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ2 και απ ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος, το κοινό παρακολούθησε κάτι άλλο μέσα από του τηλεοπτικούς του δέκτες. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, το μεγαλύτερο ποσοστό που σημείωσε το διάγγελμα ήταν 1,2% και το χαμηλότερο το απόλυτο μηδέν (0,0%)!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι το διάγγελμα του ΠτΔ μεταδόθηκε ζωντανά τόσο από την επίσημη σελίδα στο Facebook της Προεδρίας, όσο και από το YouTube, που είχαν μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE