Καταγγελία οικολόγων: «Σφαγή» 28 φοινικόδεντρων από τον Δήμο Πάφου χωρίς άδεια – «Δεν είναι η πρώτη φορά…»

Καταγγελία οικολόγων: «Σφαγή» 28 φοινικόδεντρων από τον Δήμο Πάφου  χωρίς άδεια – «Δεν είναι η πρώτη φορά…»

Σε καταγγελία προχώρησε το Κίνημα Οικολόγων μετά από τη «σφαγή» 28 φοινικόδεντρων από συνεργεία του Δήμου Πάφου.

Ο Δημοσιογράφος, Κώστας Νάνος, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «alpha Καλημέρα» ανέφερε ότι «πρωί πρωί συνεργεία του Δήμου Πάφου επέδραμαν στην οδό Ναπολέων και έκοψαν 28 μεγάλες φοινικιές. Λειτουργοί του τμήματος δασών μετέβησαν στην περιοχή, όπου είχαν απομείνει μόνο 5 δέντρα. Για τα 3 από τα 5 δέντρα διαπιστώθηκε ότι η περίμετρος τους ήταν πάνω από 40 εκατοστά, οπότε χρειάζεται να εξασφαλιστεί άδεια για να κοπούν από το Τμήμα Δασών, κάτι που δεν έγινε»

Συνεχίζοντας τόνισε πως «το κίνημα οικολόγων σημείωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Πάφου παρανομεί ειδικά στην κοπή δέντρων χωρίς την απαιτούμενη άδεια»

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση εκ μέρους του Δήμου Πάφου, με τους Οικολόγους να ζητούν εις βάθος διερεύνηση του περιστατικού», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE