ΠΑΡΑ-THEMA

Bαρύ πένθος για Κύπριο διαιτητή! Έχασε τη μητέρα του σε τροχαίο δυστύχημα

Bαρύ πένθος για Κύπριο διαιτητή! Έχασε τη μητέρα του σε τροχαίο δυστύχημα

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια γνωστού Κύπριου διαιτητή αφού η μητέρα του Ελένη παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα σε δυστύχημα την Παρασκευή 13/11.

Συγκεκριμένα, ενώ η άτυχη 73χρονη επιχειρούσε να διασταυρώσει πεζή την πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη από την επαρχία Λευκωσίας

Ο λόγος για τον διαιτητή Μάριο Τσαγγάρη, ο οποίος στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (15/11) είπε το τελευταίο «αντίο» στην μητέρα του Ελένη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού, στην οποία είχε παραστεί και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ThemaOnline και του ThemaSports εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια  τους στον Μάριο Τσαγγάρη και την οικογένειά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top