Έμπλεξε νεαρός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν από κάνναβη και κοκαΐνη μέχρι LSD
Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ανέκοψαν χθες βράδυ στην Πάφο για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.
«Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει την οικογένεια. Έχουν τρεις μέρες να φάνε. Περιμένουν από τον Ιανουάριο να εγκριθεί το επίδομα ασθενείας τους», σημειώνει η ανάρτηση, η οποία έχει ήδη προκαλέσει κύμα συγκίνησης και αλληλεγγύης από πολίτες.
Η κατάσταση αναδεικνύει, για ακόμη μία φορά, τα σοβαρά κενά στο κοινωνικό δίχτυ προστασίας, αλλά και τις χρονοβόρες διαδικασίες που μπορεί να αφήσουν συνανθρώπους μας χωρίς τα βασικά μέσα επιβίωσης. Η εθελοντική ομάδα καλεί όσους μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, προκειμένου να στηρίξουν την οικογένεια αυτές τις κρίσιμες ώρες.
Η οικογένεια διαμένει στη Λεμεσό και όπως αναφέρει η εθελοντική ομάδα και κάθε βοήθεια σε τρόφιμα είναι πολύτιμη.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα μέσω της σελίδας "Εθελοντές Κύπρου" στο Facebook.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις