ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαιρός…ήταν! Πότε να περιμένουμε βροχές και καταιγίδες – Διαβάστε την πρόγνωση

Kαιρός…ήταν! Πότε να περιμένουμε βροχές και καταιγίδες – Διαβάστε την πρόγνωση

Δεν αλλάζει δραματικά το σκηνικό τις επόμενες μέρες, με τον αίθριο καιρό να συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο περί τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, αναμένονται βροχές ή και καταιγίδα που θα συνοδεύεται με πτώση της θερμοκρασίας. Διαβάστε αναλυτικά

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα προσήνεµα παράλια µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο κατά το διήµερο.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top