ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους κόπηκε η ανάσα στο δρόμο για το Παλαιχώρι - Μπράβο στην αστυνομία

Τους κόπηκε η ανάσα στο δρόμο για το Παλαιχώρι - Μπράβο στην αστυνομία

«Σας παίρνω τηλέφωνο για να πω, μέσω εσάς ένα μεγάλο μπράβο στην αστυνομία». Ήταν τα λόγια πολίτη, ο οποίος το πρωί της Κυριακής, 22/11, έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού με μεθυσμένο οδηγό.

«Ήταν γύρω στις 9 το πρωί στο δρόμο Λευκωσίας προς Παλαιχώρι, κοντά στο στρατόπεδο της Κλήρου. Οδηγούσα με την οικογένεια μου και μπροστά μας ακολουθούσαν άλλα τέσσερα οχήματα», μας είπε ο αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.

Η τρελή πορεία του προπορευόμενου οχήματος

«Το ένα από αυτά πήγαινε ζιγκ ζαγκ». Μερικά λεπτά αργότερα είδαμε περιπολικό να φτάνει στην περιοχή και να σταματά το αυτοκίνητο. Σταματήσαμε να δούμε. Αφού ακολούθησε έντονη συζήτηση με τους αστυνομικούς ο οδηγός συνελήφθη», πρόσθεσε.

Όπως μάθαμε ήταν μεθυσμένος και πήγαινε στο στρατόπεδο για να παραλάβει τον γιο του. Η αστυνομία ενήργησε αμέσως. Μπράβο στους αστυνομικούς. Μπράβο και σε αυτόν που κάλεσε την αστυνομία, κατέληξε.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top