ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική παγίδα στη Λευκωσία από ανεγκέφαλο: Τραυματίστηκε παιδάκι, σκίστηκαν λάστιχα αυτοκινήτου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φονική παγίδα στη Λευκωσία από ανεγκέφαλο: Τραυματίστηκε παιδάκι, σκίστηκαν λάστιχα αυτοκινήτου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους! Συμπολίτης μας, κατήγγειλε άγνωστο άτομο που θέλοντας –προφανώς- να παρεμποδίσει τη διέλευση αυτοκινήτων σε αγροτικό δρόμο, τοποθέτησε δολοφονικές παγίδες.

Σε γήπεδα futsal στα όρια Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς,  τοποθέτησε σανίδες με καρφιά. Προφανώς, ήθελε με αυτό τον τρόπο να παρεμποδίσει τον κόσμο να περνά προς το σπίτι του, γιατί ενοχλείτο…

Μόνο που η πράξη του ανεγκέφαλου, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, αποδείχθηκε παγίδα. Επειδή τα καρφιά δεν ήταν εύκολα ορατά, παιδάκι πάτησε ένα απ΄ αυτά και τραυματίστηκε, ενώ κάποιος άλλος έσκισε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του.

Μιλάμε για μια περιοχή στην οποία έχει πολλά παιδιά, αφού στα γήπεδα που βρίσκονται δίπλα, διεξάγονται κάθε Σάββατο ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Ο ανεγκέφαλος θα μπορούσε να πάρει άλλου είδους μέτρα για να παρεμποδίσει τη διέλευση αυτοκινήτων, εφόσον δικαιούτο νόμιμα να κάνει κάτι τέτοιο. Αν η γη, για παράδειγμα, είναι δική του, να φροντίσει να περιφράξει τον χώρο. Αν απλώς ενοχλείται από την στάθμευση οχημάτων και δεν έχει κανένα δικαίωμα παρέμβασης σε δημόσιο χώρο, να  το «καταπιεί» κι όχι να βάζει δολοφονικές παγίδες.

Σίγουρα, κάποιος πρέπει να τον μαζέψει.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top