Ώρες αγωνίας για 23χρονη από τη Λεμεσό - Στην εντατική διασωληνωμένη μετά από τροχαίο δυστύχημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ώρες αγωνίας για 23χρονη από τη Λεμεσό - Στην εντατική διασωληνωμένη μετά από τροχαίο δυστύχημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας λόγω της κατάστασης της.

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (03/12) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στη λεωφόρο Νίκαιας στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη από τη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, αρχικά προσέκρουσε σε φωτεινή πινακίδα και στη συνέχεια, αφού εισήλθε εντός του κόμβου, ακινητοποιήθηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE