ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεπιθύμητος στο σχολείο ο δάσκαλος που ξυλοκόπησε 10χρονο– Σοβαρά ψυχικά τραύματα αντιμετωπίζει ο μαθητής – Διορισμό περίμενε ο 45χρονος

Ανεπιθύμητος στο σχολείο ο δάσκαλος που ξυλοκόπησε 10χρονο– Σοβαρά ψυχικά τραύματα αντιμετωπίζει ο μαθητής – Διορισμό περίμενε ο 45χρονος

Σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική υποβλήθηκε την Τρίτη, 1/12 ο 10χρονος μαθητής, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον δάσκαλο του, στο ολοήμερο σχολείο όπου φοιτά, στην Σωτήρα Αμμοχώστου. Ωστόσο τα τραύματα του μικρού πέραν από τα σωματικά είναι και ψυχικά.

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του 10χρονου μαθητή, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου. Ο μικρός αναρρώνει από την εγχείρηση και παράλληλα από τα άλλα τραύματα που προήρθαν από τον ξυλοδαρμό .

Ο 10χρονος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Πάμπος Βάσιλας, θα παραμείνει ακόμα λίγες μέρες στην ιδιωτική  κλινική και αναμένεται μετά τα Χριστούγεννα να πάει σπίτι του.

Όσο αφορά τον 45χρονο καθηγητή, το σχολείο αποφάσισε να μην επιτραπεί η είσοδος του στο σχολείο ούτε για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα αφού η παρουσία του θα προκαλούσε εκ νέου αναστάτωση.

Τι αναφέρουν οι δάσκαλοι του

«Δεν είναι τέλειος μαθητής στις επιδόσεις του αλλά, έχει μαλαματένια ψυχή με κύρια συστατικά το φιλότιμο και τη θετική ενέργεια.»

Ανέμενε διορισμό στη Μέση εκπαίδευση ο 45χρονος Καθηγητής

Σύμφωνα με το σχολικό περιβάλλον  ο 45χρονος καθηγητής ήταν πολύ ψηλά στον Κατάλογο Διοριστέων στην Μέση Εκπαίδευση. Ανέμενε να διοριστεί ως μόνιμος καθηγητής Τέχνης το πολύ σε 2 χρόνια, ή ίσως ακόμη και τη σχολική χρονιά 2016-2017.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top