Σοκ στην Πάτρα: Χειροπέδες σε 40χρονο εκπαιδευτικό για πορνογραφία ανηλίκων - Καταγγελία από πατέρα μαθήτριας

Σοκ στην Πάτρα: Χειροπέδες σε 40χρονο εκπαιδευτικό για πορνογραφία ανηλίκων - Καταγγελία από πατέρα μαθήτριας

Στη σύλληψη ενός 40χρονου εκπαιδευτικού στην Πάτρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από καταγγελία που αφορούσε κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, ο συλληφθείς διδάσκει σε ειδικό σχολείο της πόλης. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία πατέρα 15χρονης μαθήτριας, ο οποίος ανέφερε ότι ο εκπαιδευτικός έδειξε στην κόρη του άσεμνες φωτογραφίες ανήλικων παιδιών από το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κινητοποιήθηκαν άμεσα, προχωρώντας στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 40χρονου, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην Κορινθία, όπου κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και σκληροί δίσκοι για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων, ενώ ο εκπαιδευτικός αναμένεται να οδηγηθεί σύντομα ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με νεότερη εημέρωση, προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (11/11) ζήτησε και έλαβε ο 40χρονος καθηγητής ειδικού σχολείου στην περιοχή της Πάτρας, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονης μαθήτριας και του πατέρα της ότι της έδειξε γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του.

Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίστηκε στις αρχές ότι η μαθήτρια είδε τις φωτογραφίες κατά λάθος, καθώς της έδειχνε άλλο φωτογραφικό υλικό.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.