ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυθική απάντηση ποδοσφαιρικού παράγοντα στον ΚΟΑ – «Εκτός τόπου και χρόνου»!

Μυθική απάντηση ποδοσφαιρικού παράγοντα στον ΚΟΑ – «Εκτός τόπου και χρόνου»!

«Η επιστολή σας είναι απαράδεκτη και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου»!

Με αυτό τον τρόπο απάντησε ο Διγενής Μόρφου στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Αιτία η νέα τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με την παραχώρηση των αθλητικών χώρων του ΚΟΑ στα σωματεία.

Του Φάνη Μακρίδη

Η ανώτατη αθλητική αρχή του τόπου απέστειλε επιστολή στα σωματεία που χρησιμοποιούν ιδιόκτητους χώρους του (γήπεδα, αθλητικές αίθουσες),  μέσω της οποίας τα καλεί να καταθέσουν στον Οργανισμό εγγυητική έναντι ζημιών για ποσό ύψους 5.000 ευρώ, μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Η επιστολή του ΚΟΑ
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή «η εγγυητική μπορεί να είναι εγγυητική τράπεζας ή ασφάλιση υπέρ του Οργανισμού. Σωματεία/Ομοσπονδίες που είναι χρήστες σε περισσότερους από έναν χώρους, θα πρέπει να καταβάλλουν εγγύηση για τον κάθε χώρο ξεχωριστά. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι Φορείς/Φορέας δεν καταβάλει τις οφειλές του προς τον Οργανισμό ή αδικαιολόγητα καθυστερεί να τις καταβάλει τότε δεν θα επιτρέπεται να εισέρχεται και να χρησιμοποιεί τους αθλητικούς χώρους».

Οργή
Η επιστολή αυτή προκάλεσε την οργή αρκετών παραγόντων προσφυγικών σωματείων και ανθρώπων συλλόγων με μικρή… εμβέλεια.

Η απάντηση…
Χαρακτηριστική είναι η απαντητική επιστολή του Διγενή προς τον Οργανισμό, που φέρει την υπογραφή του πρόεδρου του συλλόγου, Σώζου Χαραλαμπίδη.

Ο τελευταίος αναφέρει: «Έχουμε λάβει την επιστολή σας ημερομηνίας 02-12-2015. Την θεωρούμε απαράδεκτη και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Το σωματείο μας αδυνατεί να σας καταβάλλει την εγγυητική που ζητάτε και είναι έτοιμο να υποστεί τις συνέπειες που αναφέρονται στην ως άνω επιστολή σας. Ως προσφυγικό σωματείων, άλλωστε έχουν συνηθίσε να μας διώχνουν από τα σπίτια και τα γήπεδά μας με την βία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top