Αννίτα Δημητρίου: Έντονη κριτική στην Κυβέρνηση - «Υπάρχει θυμός, μα κυρίως απογοήτευση» για το επίμαχο βίντεο με τις μίζες

Αννίτα Δημητρίου: Έντονη κριτική στην Κυβέρνηση - «Υπάρχει θυμός, μα κυρίως απογοήτευση» για το επίμαχο βίντεο με τις μίζες

«Υπάρχει θυμός μα κυρίως απογοήτευση», τονίζει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, αναφερόμενη στο επίμαχο βίντεο με τις μίζες, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση και ζητώντας άμεσες πολιτικές αποφάσεις και θεσμικές παρεμβάσεις.

Αυτούσιο το κείμενο της ανάρτησης:

Αυτή τη στιγμή υπάρχει θυμός μα κυρίως απογοήτευση.

Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει καμία πειστική απάντηση και με ενοχλεί η υποτίμηση της νοημοσύνης όλων μας, μα κυρίως η μη αντίληψη της θεσμικής και πολιτικής ζημιάς που συντελείται για τη χώρα μας.

Ανέμενα όπως είπα χθες το αυτονόητο από την κυβέρνηση, κυρίως άμεσες πολιτικές αποφάσεις και πράξεις:

ανάληψη ευθύνης

άμεση δρομολόγηση ερευνητικών διαδικασιών

πολιτική απόφαση για δημοσιοποίηση εισφορών αναφορικά με το Ταμείο του Φορέα, και δραστικές αλλαγές ως προς τον τρόπο λειτουργίας του.

Αν δεν υπάρξουν τολμηρές αποφάσεις και θεσμική αντιμετώπιση ως επιβάλλεται, ο διασυρμός θα συνεχίζεται και η Κύπρος μας θα εκτίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE