Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Χθες, ένας 29χρονος βρέθηκε στο κενό από τη ταράτσα του Coq d' Argent, με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.
Ο άτυχος νεαρός, δεν έχει δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα, είναι το έκτο άτομο που πεθαίνει στον εν λόγω χώρο μέσα σε εννέα χρόνια- το περασμένο έτος ο κορυφαίος γευσιγνώστης και συγγραφέας, Wilkes McDermind, ανέβασε στο μπλογκ του για μια αδιέξοδη αγάπη και πριν τελειώσει το ποτό του, πήδηξε από τη ταράτσα του εστιατορίου το οποίο είναι σημείο συνάντησης χρηματιστών και οικονομικών αναλυτών.
Ο 39χρονος, εξήγησε στο τελευταίο του μήνυμα ότι είχε αποτύχει στη σχέση του προσθέτοντας «game over»…
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις