ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Λεμεσό! Στο Νοσοκομείο ο ένας οδηγός στα κρατητήρια ο άλλος

Τροχαίο στην Λεμεσό! Στο Νοσοκομείο ο ένας οδηγός στα κρατητήρια ο άλλος

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί του Σαββάτου 6/2, στη Λεμεσό, τραυματίστηκε 29χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6π.μ., στην οδό Γεωργίου Ά, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο αυτοκίνητο του 29χρονου, που βρισκόταν ακινητοποιημένο στο δρόμο και ακολούθως παρέσυρε και τραυμάτισε τον 29χρονο, που βρισκόταν εκτός του οχήματός του.

Λίγα λεπτά προηγουμένως, ο 29χρονος, κάτω από διερευνώμενες συνθήκες, προσέκρουσε με το όχημα του σε προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί στο δρόμο.

Από το δυστύχημα, ο 29χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη κάταγμα δεξιού γονάτου, θλαστικό τραύμα δεξιάς κνήμης και μικρό κάταγμα εγκάρσιας απόφυσης και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η 35χρονη οδηγός, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 65μg%, αντί 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top