ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλιά Λευκωσία: Την «κατασπάραξαν» τρεις σκύλοι μόλις βγήκε από γνωστό νυκτερινό μαγαζί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παλιά Λευκωσία: Την «κατασπάραξαν» τρεις σκύλοι μόλις βγήκε από γνωστό νυκτερινό μαγαζί  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την περικύκλωσαν και της επιτέθηκαν τραυματίζοντας την σοβαρά στο πόδι σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Παλιάς Λευκωσίας.

Ο λόγος για την 29χρονη Έλενα η οποία δέχθηκε επίθεση από σκύλους έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο.

 Η Έλενα μιλώντας αποκλειστικά στο ThemaOnline, περιγράφει όλα αυτά που έζησε η ίδια, τα ξημερώματα του Σάββατου (06/02) γύρω στις 12:40, μετά από νυκτερινή της έξοδο.

 Όπως μας ανέφερε η ίδια, λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να την στείλουν στο νοσοκομείο, αφού δέχθηκε δαγκώματα από τρεις σκύλους.

«Έζησαν έναν εφιάλτη, ακόμη δεν το πιστεύω πως συνέβη τέτοιο πράγμα σε μένα. Βγήκα από το μαγαζί και καθώς άρχισα να περπατώ ήρθαν καταπάνω μου τρεις σκύλοι. Ήταν αδέσποτοι και πολύ άγριοι. Άρχισαν να μουγγρίζουν και να μου επιτίθενται. Στη αρχή μου επιτέθηκε ο πρώτος, πατάχθηκε πάνω, άρχισε να με δαγκώνει και τότε άρχισα να ουρλιάζω, έπαθα σοκ!».

 Όπως μας περιέγραψε η Έλενα Κοσιεφτά, την ώρα που τις επιτέθηκαν οι σκύλοι, η κοπέλα άρχιζε να ουρλιάζει, με τους Αστυνομικούς που ήταν κοντά στην περιοχή να επεμβαίνουν αμέσως για να την βοηθήσουν.

«Όλα έγιναν σε ελάχιστα λεπτά, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, ήταν και οι τρεις γύρω μου και με είχαν περικυκλώσει. Κάθισα στο έδαφος σε κάποια στιγμή και πάλι ο ένας από τους τρεις σκύλους μου επιτέθηκε δαγκώνοντας με στο πόδι. Ευτυχώς, με μετέφεραν αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί μου έβαλαν ένεση τέτανου και μου έδωσαν αντιβιώσεις για να μην μολυνθώ. Πραγματικά ακόμη δεν πιστεύω πως γλίτωσα και δεν μου έκαναν περισσότερη ζημιά, μου έσκισαν το φόρεμα ενώ με δάγκωσαν πίσω στο πόδι προκαλώντας μου αιμορραγία».

Η ίδια μας επισήμανε πως αγαπά τα ζώα και δεν θα τους έκανε ποτέ κακό, όμως κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου σε ότι αφορά τους σκύλους που βρίσκονται αδέσποτοι σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Ι.Μάντζιηπα 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top