ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Αστυνομία απορρίπτει τα περί «μη τήρησης των συμφωνηθέντων» σε σχέση με Λώλο

Η Αστυνομία απορρίπτει τα περί «μη τήρησης των συμφωνηθέντων» σε σχέση με Λώλο

Η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της απορρίπτει τις επικρίσεις του δικηγόρου του Θεοφάνη Λώλου, Χρίστου Τριανταφυλλίδη περί “μη τήρησης των συμφωνηθέντων από πλευράς των κυπριακών αρχών” σε σχέση με την κάθοδο του πελάτη του στην Κύπρο.

Αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο δικηγόρος του ο κ. Τριανταφυλλίδης, σύμφωνα με την οποία ο πελάτης του προτίθετο να έρθει οικειοθελώς στην Κύπρο και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρμοδίων Αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Αστυνομία αναφέρει ότι «αν και αρχικά αναφέρθηκε από την Interpol Αθηνών προς την Interpol Λευκωσίας ότι θα ικανοποιείτο το αίτημα για παγοποίηση και μη εκτέλεση του Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης εναντίον του κ. Λώλου αφού υπήρχε η επιθυμία του να έλθει αυτοβούλως στην Κύπρο, στη συνέχεια, υπήρχε νέα απάντηση προς την Interpol Λευκωσίας».

«Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι προηγήθηκε σύλληψη άλλου προσώπου βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του για την ίδια υπόθεση και ως εκ τούτου ήταν επιβεβλημένη και η εκτέλεση του Εντάλματος Σύλληψης του κ. Λώλου», αναφέρεται.

Βάσει των πιο πάνω, η Αστυνομία απορρίπτει επίκριση στην επιστολή του κ. Τριανταφυλλίδη ότι «δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top