Κόπηκαν στο μισό οι αποζημιώσεις από Ταμείο Πλεονασμού

Κόπηκαν στο μισό οι αποζημιώσεις από Ταμείο Πλεονασμού

Μειωμένο κατά €42,1 εκ. σε σύγκριση με το 2014, ήταν το ποσό που δόθηκε ως αποζήμιωση στους δικαιούχους από το Ταμείο Πλεονασμού το 2015.

Σύμφωνα με στοιχεία των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων τα οποία επεξεργαστήκαμε συνολικά το 2015 μοιράστηκαν στους δικαιούχους €57,7 εκ. σε σύγκριση με €99,8 εκ. το 2014 κάτι που αποδίδεται στο μειωμένο αριθμό εγκρίσεων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE