Πατέρας έταζε κινητό στην 11χρονη κόρη του για να ασελγεί πάνω της!

Πατέρας έταζε κινητό στην 11χρονη κόρη του για να ασελγεί πάνω της!

Όπως αναφέρει το eordaia.gr όλα ξεκίνησαν από έναν ενδοοικογενειακό καβγά που κατέληξε στην αστυνομία καθώς καβγάδισαν «άγρια» το ζευγάρι με άσκηση βίας όπως καταγγέλθηκε. Οι Αστυνομικοί της ασφάλειας Πτολεμαΐδας έμειναν άναυδοι με όσα άκουσαν, μετά από καταγγελία σχετικά με όσα έκανε στην ανήλικη κόρη του 41 ετών “πατέρας”.

Συνελήφθη την Τρίτη 4/10, μετά τη σε βάρος του έκδοση εντάλματος, ένας 41χρονος πατέρας από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε επανειλημμένα, εδώ και δυο μήνες, στην μόλις 11 ετών κόρη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος «έταζε» στην κόρη του, πως θα την αφήσει να παίξει με το κινητό του, αν αυτή τον άφηνε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο 41χρονος θα περάσει μεθαύριο, Πέμπτη, την πόρτα του ανακριτή, ενώ έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE