LIFESTYLE

Ο αδελφός της Αριστοτέλους κατεβαίνει στις εκλογές! Τι δήλωσε στο ThemaOnline;

Ο αδελφός της Αριστοτέλους κατεβαίνει στις εκλογές! Τι δήλωσε στο ThemaOnline;

Μια ευχάριστη είδηση, αφού ένας νέος, φιλόδοξος και εργασιομανής άνθρωπος ετοιμάζεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στα κοινά...

Η οικογένεια Αριστοτέλους είναι φιλόδοξη, εργασιομανής και γενικά άνθρωποι με όραμα. Οπόταν το γεγονός ότι ο Αντρέας Αριστοτέλους κατέθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στροβόλου μας χαροποίησε ιδιαίτερα, μιας και τα νέα άτομα είναι απαραίτητα στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Αντρέα Αριστοτέλους, ο οποίος σήμερα, Τρίτη 1/11, κλείνει τα 31 του χρόνια, με σκοπό να μάθουμε όλα όσα συνέβαλαν σε αυτήν του την απόφαση.

Όπως μας ανέφερε ο παραγωγός της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και εξαιρετικός αθλητικογράφος, η πρόταση προήλθε από φιλικό του πρόσωπο στο Δημοκρατικό Κόμμα, ο οποίος επενδύει στη δύναμη των νέων ανθρώπων και πίστεψε στις ικανότητες του.

Ο Αντρέας Αριστοτέλους, όπως μας ανέφερε αποδέκτηκε την πρόταση μιας και θεωρεί πως ο Δήμος Στροβόλου έχει διάφορα θέματα τα οποία διαπιστώνει με λύπη ότι θα πρέπει να επιληφθούν. Μερικά από αυτά είναι το κυκλοφοριακό, οι χώροι στάθμευσης σε κεντρικές και εμπορικές λεωφόρους, η καθαριότητα, αλλά και το θέμα των ζώων.

Ζητήματα καίρια, τα οποία τον ενδιαφέρουν ως πολίτη και θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυσή τους... Πράγματι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επικοινωνιακό άνθρωπο, με φοβερές ευαισθησίες όσον αφορά στον άνθρωπο και στα ζώα, ο οποίος ο,τι κι αν αναλάβει φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και όποιος τον ξέρει γνωρίζει είναι ικανός να αναλάβει μια θέση στην πολιτική ζωή του τόπου. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top