ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ηχηρό μήνυμα του Παπαχαραλάμπους προς την Πινδάρου – «Παρά τις υποδείξεις περί του αντιθέτου...»

Το ηχηρό μήνυμα του Παπαχαραλάμπους προς την Πινδάρου – «Παρά τις υποδείξεις περί του αντιθέτου...»

Το μήνυμα που έβγαινε από την Πινδάρου ήταν σαφές...

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωνε λίγο μετά τις 18:00 (18/12) ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν χρώματα.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε ενώπιον Μ.Μ.Ε. διάφορες γενικές αναφορές αποφεύγοντας επιμελώς να μιλήσει για κομματικό χρώμα.

Ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο ΔΗΣΥ δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία κομματικοποίησης των δημοτικών εκλογών.

Το αποτέλεσμα στον Στρόβολο, ωστόσο, δεν μπορεί παρά να προβληματίσιε την Πινδάρου. Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους πήρε τη νίκη στο μεγαλύτερο προάστειο της Λευκωσίας ως «επαναστάτης του ΔΗΣΥ». Ως γνωστόν το κυβερνών κόμμα στήριξε τον Λάζαρο Σαββίδη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο αναλυτής Νάσος Ορεινός στην τηλεοπτική εκπομπή του SIGMA, οι μετρήσεις και τα στοιχεία που είχε μπροστά του, φανέρωναν πως μεγάλο ποσοστό Στροβολιωτών ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ δεν άσκησε το δικαίωμά του με βάση τα όσα είπε το κόμμα, αλλά προτίμησε τον υποστηριζόμενο από Οικολόγους, Αλληλεγγύη και Συμμαχία, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Ο τελευταίος δεν είναι τυχαία που έκανε ιδιαίτερα μνεία στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ, στην σύντομη ομιλία μετά την νίκη του.

Εξάλλου γύρω στις 22:00 όταν ο Παπαχαραλάμπους μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ, έριξε πάλι την μπηχτή του. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα του Στροβολιώτες ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που στην πελιοψηφία τους τον επέλεξαν, όπως είπε, παρά τις περί αντιθέτου υποδείξεις του κόμματος.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top