Έληξε επιτέλους το απίστευτο ντέρμπι της Αμμοχώστου με 23 ψήφους διαφορά

Έληξε επιτέλους το απίστευτο ντέρμπι της Αμμοχώστου με 23 ψήφους διαφορά

Μπορεί όλοι να μιλούν για την μεγάλη ανατροπή και την νίκη με μόλις δέκα ψήφους του κ. Νικολαΐδη έναντι του κ. Χρίστου στο Δήμο Λεμεσού, όμως ένα αντάξιο ντέρμπι παίχτηκε και στον Δήμο Αμμοχώστου.

Αλέξης Γαλανός και Σίμος Ιωάννου έτρεχαν με διαφορά μερικών ψήφων εναλλασσόμενοι συνεχώς στην πρώτη θέση.

Τελικά ο κ. Γαλανός κατάφερε να εκλεγεί για 3η συνεχόμενη φορά στη Δημαρχία του κατεχόμενου Δήμου της Αμμοχώστου με παρά πολύ μικρή διαφορά από τον ανθυποψήφιο του Σίμο Ιωάννου. 

Συγκεκριμένα έλαβε ποσοστό της τάξεως του 41,73% ενώ ο Σίμος Ιωάννου 41,54%. Σε απόλυτους αριθμούς ο κ. Γαλανός έλαβε 4941 ψήφους έναντι 4918 του ανθυποψηφίου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE