Κρίθηκε η Δημαρχία Στροβόλου με 136 ψήφους – Πλήγμα για τον ΔΗΣΥ

Κρίθηκε η Δημαρχία Στροβόλου με 136 ψήφους – Πλήγμα για τον ΔΗΣΥ

Με μόλις 136 ψήφους κρίθηκε η Δημαρχία Στροβόλου.

 Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους επικράτησε συγκεντρώνοντας ποσοστό 28,25% που αντιστοιχεί σε 4.755 ψήφους έναντι της Στέλλας Μισιαούλη-Δημητρίου που είχε 27,45% και 4619 ψήφους.

Το θρίλερ για τη Δημαρχία του μεγαλύτερου Δήμου της Λευκωσίας και δεύτερου μεγαλύτερου της Κύπρου κράτησε ως το τέλος και σίγουρα έσπασαν καρδιές.

Έστω κι αν ο ΔΗΣΥ φρόντισε να τονίσει πως δεν είναι κομματικές αυτές οι εκλογές, εντούτοις η εκλογή του Παπαχαραλάμπους μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως πλήγμα για το κυβερνών κόμμα.

Ο Παπαχαραλάμπους είχε χαρακτηριστεί αντάρτης του ΔΗΣΥ, αφού η ηγεσία του κόμματος είχε αποφασίσει να στηρίξει Λάζαρο Σαββίδη. Τελικά οι Δημότες Στροβόλου ψήφισαν χωρίς κομματικές παρωπίδες, όπως καταμαρτυρεί το αποτέλεσμα.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο νέος Δήμαρχος Στροβόλου στηρίχθηκε από την Αλληλεγγύη, την Συμμαχιά Πολιτών και τους Οικολόγους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια από τα μέτρα

Ολγκίν: Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια από τα μέτρα

Μετά τη συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνάντησε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE