ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρναβάλι και επίσημα για τη Λεμεσό!

Καρναβάλι και επίσημα για τη Λεμεσό!

Με την πανηγυρική είσοδο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, "Το βαθύ μπλε της Μεσογείου ", την οποίαν ενσαρκώνει η διαχρονική καρναβαλίστρια Μαρία Πιερή Συκοπετρίτου, αρχίζουν και επίσημα από την Τσικνοπέμπτη, οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις της Λεμεσού, οι οποίες θα κορυφωθούν στις 26 Φεβρουαρίου με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Στις 11 το πρωί θα αρχίσει καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική και κεράσματα μπροστά από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, στην οδό Γλάδστωνος και στην Τράπεζα Κύπρου, στην οδό Αγίου Ανδρέου, ενώ ακολούθως, στις 12.30, οι "Κανταδόροι Λεμεσού" θα τραγουδούν στην Πλατεία Σαριπόλου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι Τοπικές Αρχές αλλά και πλήθος κόσμου για να "τσικνώσουν".

Το απόγευμα, στις 17.30, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο με τη φιλαρμονική του Δήμου και τις Μαζορέττες Λεμεσού θα κατευθυνθούν εν πομπή προς την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο), για ένα  τρικούβερτο γλέντι με μουσική, μέχρι τις 19.00, όπου θα εισέλθει πανηγυρικά επάνω στο άρμα της η Βασίλισσα του Καρναβαλιού.

Τη Βασίλισσα και τη συνοδεία της θα πλαισιώνουν ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η βασιλική οικογένεια, η χορωδία Μοντέρνοι Καιροί, οι κανταδόροι Γιωργαλλέτου, η φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, η ομάδα κρουστών Batukinio και οι μαζορέττες Λεμεσού.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντιου κα θα καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων όπου θα ακολουθήσει καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα Ritmo di Carnaval.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top