ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ο Φάνος ήταν περισσότερο από πατέρας μου» - «Έκλαιγα όταν μου είπαν ότι πέθανε» - «Μιλούσε κάθε πρωί με τα μωρά του στις ΗΠΑ»

«Ο Φάνος ήταν περισσότερο από πατέρας μου» - «Έκλαιγα όταν μου είπαν ότι πέθανε» - «Μιλούσε κάθε πρωί με τα μωρά του στις ΗΠΑ»

Τις τελευταίες στιγμές με τον Φάνο Καλοψιδιώτη, αλλά και τις άριστες σχέσεις που είχαν μεταξύ τους μετέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννος Θεοφάνους, στην δικάσιμο της Τρίτης (21/3) για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου του 2016.

Ο Γιάννος Θεοφάνους, ανιψιός του δολοφονηθέντος Φάνου, αναφέρθηκε αρχικά στα γεγονότα της 23ης Ιουνίου, λέγοντας πως το μοιραίο βραδύ ο Φάνος Καλοψιδιώτης τον ενημέρωσε γύρω στις 20:25 το βραδύ τηλεφωνικώς ότι θα έβγαινε έξω.

Όπως ανέφερε ο Θεοφάνους, γύρω στις 10:00 το βραδύ της 23ης Ιουνίου, δέχθηκε τηλεφώνημα από δικό του πρόσωπο, το οποίο του είπε ότι «έπαιξαν τον Φάνο».

«Εγώ ήμουν σοκαρισμενος, έκλαιγα και αποφάσισα να μείνω σπίτι» είπε στην  κατάθεση του.

Μεταξύ των όσων ανέφερε ήταν και οι άριστες σχέσεις που είχε μαζί με τον θείο του: «Δεν ήταν θείος μου, αλλά σαν παπάς μου. Μπορώ να πω ότι με είχε παραπάνω που τα μωρά του».

Ο Γιάννος είπε στο δικαστήριο ότι ο θείος του είχε άριστες σχέσεις με τα παιδιά του που ζουν στις ΗΠΑ, ενώ τόνισε πως τον άκουγε κάθε πρωί να μιλά μαζί τους.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννος Θεοφάνους είναι παιδί του Άντρου Θεοφάνους, αδελφού του Φάνου. Ήρθε στην Κύπρο το 2007 και αρχικά ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο καθώς ήταν παίκτης στην Ανόρθωση και στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Το 2010 ζήτησε από το θείο να τον βοηθήσει στις επιχειρήσεις του και έτσι μετακόμισε στην Αγιά Νάπα,  όπου ασχολείται μέχρι και σήμερα με τα μαγαζιά της οικογένειας του Φάνου Καλοψιδιώτη στην θέση του Γενικού Διευθυντή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φονικό Αγ. Νάπας: Ο Καλοψιδιώτης είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη του Castle και πρώην πρόεδρο της Αγ. Νάπας, σύμφωνα με την υπεράσπιση

Φονικό Αγ. Νάπας: Ο Καλοψιδιώτης είχε επισκεφθεί τον Πένταυκα στο Toga Toga για να ζητήσει τον λόγο – Υπήρξε ξυλοδαρμός

Φονικό Αγ. Νάπας: Εμφανή τα συναισθήματα της μητέρας του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη - Καταθέτει και ο εγγονός της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top