LIFESTYLE

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που απείλησε ο Σώρρας τον Φουρλά ότι θα τον κρεμμάσει! VIDEO

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που απείλησε ο Σώρρας τον Φουρλά ότι θα τον κρεμμάσει! VIDEO

«Ξεφτίλα του κερατά. Θα πας στην κρεμάλα κι εσύ κι οι δικοί σου και τα αφεντικά σου» έλεγε τότε ο «δισεκατομμυριούχος», που πλέον είναι καταζητούμενος για ποινή φυλάκισης 8 ετών.

Ο «δισεκατομμυριούχος» είχε γίνει έξαλλος όταν ο δημοσιογράφος δεν έχαψε το παραμύθι του... και τον προσκάλεσε στην εκπομπή του «Έχεις Μέσον» για να δώσει 5000 για τις άπορες οικογένειες της Κύπρου.

«Ξεφτίλα του κερατά. Θα πας στην κρεμάλα κι εσύ κι οι δικοί σου και τα αφεντικά σου» έγραφε στην επιστολή του ο άνθρωπος του Αρτέμης Σώρρας για τον Λουκά Φουρλά.

Η αιτία απλή, μιας και ο δημοσιογράφος, ως παρουσιαστής της εκπομπής «Έχεις Μέσον» τον προσκάλεσε να κατέβει στην Κύπρο για να δώσει 5000 για τις άπορες οικογένειες της Κύπρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: O Σώρρας απείλησε να στείλει στο χώμα τον Λουκά Φουρλά – «Μίασμα, κάθαρμα, σκουπίδι» - Πώς απάντησε ο δημοσιογράφος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top