ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Βρετανός, ηλικίας 43 χρόνων που ήρθε στην Κύπρο για διακοπές, εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Λάρνακα, όπου διέμενε με τους γονείς του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις δύο τα ξημερώματα ο Βρετανός, εντοπίστηκε αναίσθητος από τους γονείς του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν που βρίσκεται στη Λάρνακα.
 
Ο 43χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του. Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.
 
Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας μετέβησαν στο ξενοδοχείο και αφού εξέτασαν το δωμάτιο όπου διέμενε ο 43χρονος, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διεξαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE