ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίκης Καζαμίας: «Οι φυσικές μου δυνάμεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποψήφιος»

Κίκης Καζαμίας: «Οι φυσικές μου δυνάμεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποψήφιος»

Οι φυσικές μου δυνάμεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποψήφιος, απαντά ο Κίκης Καζαμίας στις διάφορες αναφορές και δημοσιεύματα που τον φέρουν ως μια από τις επιλογές του ΑΚΕΛ για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Σε γραπτή δήλωση του, ο Κίκης Καζαμίας αναφέρει πως "επειδή, κυρίως, τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορες συζητήσεις και δημοσιεύματα χρησιμοποιείται ευρέως το όνομα μου, νιώθω την υποχρέωση να δηλώσω ότι, αν και το θεωρώ πολύ τιμητικό, κρίνω πως οποιαδήποτε συζήτηση γύρω απ` αυτό είναι αχρείαστη, αφού ήδη γνωστοποίησα την απόφαση μου ότι οι φυσικές μου δυνάμεις δεν μου επιτρέπουν να αποδεχθώ πιθανή ανάμειξη στις προσεχείς προεδρικές εκλογές ως υποψήφιος".
 
Ταυτόχρονα, ευχαριστεί την ηγεσία του ΑΚΕΛ  "του κόμματος που όλοι γνωρίζουν ότι ανήκω και όσους με ειλικρίνεια με παρότρυναν να αποδεχθώ, όπως πιθανή υποψηφιότητα μου παραμείνει στο τραπέζι προς συζήτηση".
 
"Οι ευχαριστίες μου ανήκουν, επίσης, σε εκατοντάδες επώνυμους και κυρίως ανώνυμους απλούς ανθρώπους για τη συγκινητική έκφραση της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους", συνεχίζει στην ανακοίνωση του ο Κίκης Καζαμίας, εκφράζοντας τη λύπη του και ζητώντας κατανόηση "για την αδυναμία μου, για καθαρά λόγους έλλειψης των απαιτούμενων φυσικών δυνάμεων, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους".
 
Διαβεβαιώνει, ωστόσο, πως θα είναι συμμέτοχος "στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι έτσι που η χώρα μας να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εξυπηρετώντας τον λαό μας και το δημόσιο συμφέρον".

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top