ΑΠΕΡΓΙΕΣ: Δεν δέχονται αποκοπή στο μισθό τους οι εκπαιδευτικοί – Σκέψεις για νομικά μέτρα (Video)

ΑΠΕΡΓΙΕΣ: Δεν δέχονται αποκοπή στο μισθό τους οι εκπαιδευτικοί – Σκέψεις για νομικά μέτρα (Video)

Σε περίπτωση αποκοπής μισθών εκπαιδευτικών κατά τις ημέρες απεργίας οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα απαντήσουν με νομικά μέτρα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, μιλώντας στο στούντιο του Alpha ανέφερε πως σε περίπτωση που το κράτος αποφασίσει να αποκόψει χρήματα από τους εκπαιδευτικούς που θα κατέρθουν σε απεργία θα εξετάσουν τη νομική πτυχή του θέματος, καταγγέλλοντας την Κυπριακή Δημοκρατία στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ο κ. Φυλακτού ανέφερε πως η Κυβέρνηση εξώθησε τους εκπαιδευτικούς σε απεργία με την δική της παρανομία και σε αυτό θα στηριχθεί η καταγγελία.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE