Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας λόγω εργασιών

Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας λόγω εργασιών

Εργασίες από την ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι:

(α)     Από τη Δευτέρα, 17/9/2018 και ώρα 08:30 μέχρι την Παρασκευή, 21/9/2018 και ώρα 16:00 το απόγευμα, και

(β)     Από  τη Δευτέρα, 24/9/2018 και ώρα 08:30 μέχρι την Παρασκευή, 28/9/2018 και ώρα  16:00 το απόγευμα,

στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, θα διεξάγονται εργασίες από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η  αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος 500μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE