ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα με θέμα το περιβάλλον και την ανακύκλωση στο The Mall of Engomi

Ημερίδα με θέμα το περιβάλλον και την ανακύκλωση στο The Mall of Engomi

Το σεμινάριο παρακολούθησαν μαθητές του Β’ Δημοτικού Αγίου Δομετίου

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών, το The Mall of Engomi, διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με την Green-Dot Κύπρου. Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν μαθητές της Δ’ τάξης του Β’ Δημοτικού σχολείου Αγίου Δομετίου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα γύρω από το περιβάλλον και την ανακύκλωση.
Κύριος στόχος του σεμιναρίου, ήταν να μπορέσουν τα παιδιά να κατανοήσουν, ότι με την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων προστατεύουμε το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να εξοικονομούμε ενέργεια και πρώτες ύλες. Ο Εμπορικός Διευθυντής της Green-Dot Σάκης Θεοδοσίου, ο οποίος έκανε την ενδιαφέρουσα και γεμάτη χρώματα παρουσίασή του, προσέλκυσε την προσοχή των μαθητών που ενημερώθηκαν με αυτό τον τρόπο, για την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.
Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδοσίου, εξήγησε στα παιδιά τους λόγους για τους οποίους οφείλουν να προστατεύουν το περιβάλλον αλλά και για τους κινδύνους που απειλούν την υγεία και τη ζωή του ανθρώπου εξαιτίας της καταστροφής της φύσης. Στη συνέχεια, κατέδειξε τα οφέλη αλλά και τις σωστές μεθόδους ανακύκλωσης. Με το τέλος του σεμιναρίου, ο κ. Θεοδοσίου επίλυσε τις απορίες των μαθητών, ενημερώνοντας και διαφωτίζοντας τους έτσι και για σειρά άλλων θεμάτων που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος.
Ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής δήλωσε: «Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να καταφέρουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά από μικρή ηλικία, και μέσα από τις γνώσεις που τους προσφέρει το σεμινάριο, να καλλιεργήσουν περιβαλλοντική συνείδηση.»
Το The Mall of Engomi δίνει ιδιαίτερη σημασία στην πληροφόρηση και την εκπαίδευση των παιδιών για σημαντικά ζητήματα. Γι’ αυτό μέσα από την συνεχή οργάνωση σεμιναρίων, σκοπεύει να συνεχίσει να επιτελεί κοινωνικό έργο, ενημερώνοντας μικρούς και μεγάλους για επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top