Μεγάλη φαντασία κρατούμενου - Απίστευτο που έκρυψε ναρκωτικά - Το 'σφύριξαν' στους αστυφύλακες

Μεγάλη φαντασία κρατούμενου - Απίστευτο που έκρυψε ναρκωτικά - Το 'σφύριξαν' στους αστυφύλακες

Σε... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών φιλοδοξούσε να μετατρέψει τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα ένας 27χρονος αλλοδαπός έγκλειστος, ο οποίος μετήχθη από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα έχοντας στις αποσκευές του δυο μπουκάλια από σαμπουάν που είχαν μέσα ουσίες για κάθε γούστο!

Ατυχησε, όμως, γιατί κάποιος “σφύριξε” στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών τι σκόπευε να κάνει και τον περίμεναν με... ανοιχτές αγκάλες κατά την άφιξή του στη φυλακή, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα.

Μόλις άνοιξαν τα μπουκάλια με το σαμπουάν, βρήκαν μέσα μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 14 γραμμαρίων και 33 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74 γραμμαρίων!

Τα σαμπουάν με το περιεχόμενό τους κατασχέθηκαν και ο νεαρός φυλακισμένος που συνελήφθη ξανά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς προμηθεύτηκε τις ουσίες και γιατί δεν ελέγχθηκε πριν από τη μεταγωγή του στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE