ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Απρόοπτο στην Ερευνητική Επιτροπή- Δεν εμφανίστηκε μάρτυρας για κατάθεση

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Απρόοπτο στην Ερευνητική Επιτροπή- Δεν εμφανίστηκε μάρτυρας για κατάθεση

Η Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού διέκοψε το μεσημέρι της Τρίτης (23/10) τις εργασίες της λόγω μη προσέλευσης του τρίτου μάρτυρα που επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον της, για να καταθέσει για δεύτερη φορά.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεώργιος Αρέστη είπε ότι η Επιτροπή έχει εξουσία να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και έδωσε χρόνο μισής ώρας προκειμένου να εμφανιστεί ο μάρτυρας, διαφορετικά η Επιτροπή θα προχωρήσει, όπως είπε, «με βάση όσα προβλέπονται δια του νόμου».

Πρόκειται για τον πρώην Γραμματέα της ΣΠΕ Παραλιμνίου Γιαννάκη Γιαννάκη, ο οποίος με επιστολή που απέστειλε μέσω δικηγόρου στην Ερευνητική Επιτροπή, ανέφερε ότι οι ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν από τα μέλη της κατά την πρώτη του κατάθεση τον εξέθεσαν ως «διεφθαρμένο αξιωματούχο» και ζητούσε όπως υποδείξει στην Επιτροπή μάρτυρες, οι οποίοι θα πρέπει να κληθούν ενώπιόν της, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αρέστη, ανακοινώνοντας τη διακοπή των εργασιών της Επιτροπής για μισή ώρα.

Όπως είπε, η Επιτροπή ενημέρωσε τον κ. Γιαννάκη ότι θα μπορούσε να καλέσει πρόσωπα που θα υποδείξει ο ίδιος και να τα εξετάσει, ενώ ταυτόχρονα θεώρησε δίκαιο να τον καλέσει εκ νέου για να θέσει ενώπιον της αυτά τα οποία ήθελε να θέσει εις απάντηση των όσων θεωρούσε ότι τον εξέθεσαν.

Ως εκ τούτου του επιδόθηκε κλήση για να παραστεί ενώπιον της Επιτροπή σήμερα στις 12.30, ωστόσο δεν έχει μέχρι στιγμής προσέλθει.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top