ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η KPMG αναγνωρίζεται ως «Leader» στην παροχή υπηρεσιών enterprise insights από ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών

Η KPMG αναγνωρίζεται ως «Leader» στην παροχή υπηρεσιών enterprise insights από ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών

Η KPMG έχει πρόσφατα αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους πάροχους στον κόσμο υπηρεσιών enterprise insights (επιχειρηματικής γνώσης), σύμφωνα με την έκθεση The Forrester Wave™: Enterprise Insights Service Providers, Q3 2018.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους τέσσερεις πάροχους τέτοιου είδους υπηρεσιών που διακρίνονται ως «clear leaders», η KPMG συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που παρέχουν «ολοκληρωμένες υπηρεσίες data and analytics, αποτελεσματική πληροφόρηση, υποστήριξη από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση και εντυπωσιακά οικοσυστήματα εταίρων», παραμένοντας μεταξύ αυτών που αντιπροσωπεύουν «τις κορυφαίες επιλογές στρατηγικών εταίρων σε ό,τι αφορά υπηρεσίες enterprise insights», αναφέρουν οι συντάκτες της έκθεσης.

«Με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που ξεπερνά τα όρια ενός επιχειρηματικού προβλήματος, η KPMG ταυτίζει τη δημιουργία κουλτούρας πληροφόρησης ως στοιχείο ξεκάθαρης δέσμευσης», αναφέρει η έκθεση. Συνεχίζοντας, «η πραγμάτωση αυτής της δέσμευσης, σε συνδυασμό με τις θετικές αναφορές πελατών, επιβεβαιώνουν τον ηγετικό ρόλο της KPMG στη διαχείριση αλλαγών (change management) σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης – από τις διαβουλεύσεις για ένταξη στελεχών και λοιπών ενδιαφερομένων στην επιχείρηση, μέχρι και την εκπαίδευση σε νέα εργαλεία και διαδικασίες. Οι πελάτες της KPMG δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, τα οποία, σύμφωνα με τις αναφορές τους, υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους».

Ο Δρ. Thomas Erwin, Global Head της KPMG Lighthouse Data-driven Technologies, δήλωσε: «Η αναγνώριση μας μεταξύ των κορυφαίων παρόχων στον κόσμο στις υπηρεσίες enterprise insights από τη Forrester, είναι σαφώς ένα σημαντικό επίτευγμα. Πιστεύουμε ότι η διάκριση αυτή αποτελεί μια επιβράβευση της ικανότητας μας να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις βασισμένες σε δεδομένα, πλούσιες σε έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, στοιχεία που είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Ο κ. Γεράσιμος Ντούσκας, Principal, Data and Analytics Service Line Lead της KPMG Κύπρου, δήλωσε μετά την αναγνώριση: «Η KPMG έχει αναπτύξει και ενσωματώσει εντός του Lighthouse Center of Excellence (CoEs) τρεις πυλώνες υπηρεσιών - Intelligent Automation, Data & Analytics and Artificial Intelligence. Πιστεύω ότι αυτή η τιμητική διάκριση αντικατοπτρίζει τη βαθιά τεχνογνωσία της KPMG και τις ισχυρές μας δυνατότητες σε αυτούς του πυλώνες τόσο τοπικά στην Κύπρο αλλά και σε διεθνές επίπεδο φυσικά. Επιπλέον, επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας να δημιουργούμε αξιόπιστες και παραγωγικές συνεργασίες με τους πελάτες μας, καθώς οι ίδιοι επιδιώκουν με τόλμη την καινοτομία, που έρχεται να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού μέσα σε νέα επίπεδα ανταγωνιστικότητας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top