ΕΡΚΗΞΗ – ΑΘΗΝΑ: Ο νεωκόρος της εκκλησίας εντόπισε την βόμβα– Ανησυχεί ότι δεν προειδοποίησαν

ΕΡΚΗΞΗ – ΑΘΗΝΑ: Ο νεωκόρος της εκκλησίας εντόπισε την βόμβα– Ανησυχεί ότι δεν προειδοποίησαν

Η  έκρηξη που σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί της Πέμπτης (27/12) στο Κολωνάκι, ήταν μικρής ισχύος και σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά.  

Το κουτί, όπως μεταδίδεται από ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων.

Ο αστυνομικός πήρε το κουτί και προσπάθησε να μετακινήσει το κουτί μαζί με τον νεωκόρο, το οποίο εξερράγη, τραυματίζοντας τους δύο άνδρες. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια και το πρόσωπο, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεωκόρος.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Η περιοχή είναι πολυσύχναστη! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.