ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Γνωστός καταζητούμενος παραδόθηκε σε οδόφραγμα - Τον έσπασαν στο ξύλο στα κατεχόμενα

ΚΥΠΡΟΣ: Γνωστός καταζητούμενος παραδόθηκε σε οδόφραγμα - Τον έσπασαν στο ξύλο στα κατεχόμενα

24χρονος που καταζητείτο εδώ και αρκετό καιρό από τις Αρχές συνελήφθη τελικά το βράδυ του Σαββάτου 23/2 σε οδόφραγμα της Λευκωσίας και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Με κατάγματα και μώλωπες εμφανίστηκε Ελληνοκύπριος στο οδόφραγμα της Οδού Λήδρας, που καταζητείτο εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, εμπρησμού και άλλων αδικημάτων, σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η ιστοσελίδα μας.

Ο 24χρονος φέρεται να προσπάθησε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές το βράδυ του Σαββάτου 23/2 και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο νεαρός πρώην καταζητούμενος έφερε κάταγμα στη κάτω γνάθο και ως εκ τούτου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και φρουρείται.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 24χρονος στους ανακριτές, άγνωστοι φέρεται να τον ξυλοκόπησαν σε περιοχή των κατεχομένων με αποτέλεσμα να φτάσει στο οδόφραγμα της Οδού Λήδρας ούτως ώστε να λάβει ιατρική βοήθεια.

Ο 24χρονος φέρεται να βρισκόταν στα κατεχόμενα εδώ και αρκετό καιρό, ενώ ήταν το πρόσωπο που πριν λίγο καιρό καταδιώχθηκε από μέλη της Αστυνομίας σε κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας, ρίχνοντας μάλιστα και πυροβολισμούς εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λευκωσία – Διέφυγε πεζός ο δράστης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρώην καταζητούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο για ένταλμα προσωποκράτησης του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top