ΚΥΠΡΟΣ

Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να επιστρέψει η ομάδα μας στις νίκες

Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να επιστρέψει η ομάδα μας στις νίκες

Kακή η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που ασφαλώς δεν άρεσε ούτε στον κόσμο αλλά ούτε και στην διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ανέφερε για την απόδοση της ομάδας του χθες

«Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που μας απογοητεύει, πόσο μάλλον τώρα που έρχεται το γεγονός ότι περάσαμε στη δεύτερη θέση. Θα πρέπει να κοιτάξουμε όμως και την άλλη όψη του νομίσματος. Ήταν ένα ντέρμπι, όπου το κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να είχαμε πιο σωστή προσέγγιση αγωνιστικά αλλά και τακτικά. Δεν το δείξαμε όμως. Ήμασταν καλοί το πρώτο ημίωρο. Για ένα περίεργο λόγο όμως, σταματήσαμε να έχουμε δημιουργικό ρόλο και τη σωστή συνοχή στο πλάνο και έτσι ήμασταν μια κακή ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να διορθώσουμε το λάθη αφού θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την εικόνα που είχαμε με την Ομόνοια και να δούμε τη συνέχεια. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγαν τα περισσότερα πράγματα, στραβά. Πρέπει να κλείσουμε αυτή τη σελίδα και να ανοίξουμε την επόμενη».  

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top