ΚΥΠΡΟΣ

O Πολυκάρπου για την ΕΘΑΠ

O Πολυκάρπου για την ΕΘΑΠ

Δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε σήμερα το πρωί ο κ Πολυκάρπου μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας για την επιστολή που έστειλε η αποκαλούμενη οργάνωση ΕΘΑΠ

Ο κ Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε παρόμοιες ενέργειες με σκοπό να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Έχουμε καθήκον σωματεία, ομοσπονδία και χιλιάδες των οπαδών, να βρούμε λύσεις και θα βρούμε λύσεις από την στιγμή που θα κάτσουμε κάτω υπεύθυνα, να βρούμε διεξόδους, να διαμορφώσουμε πολιτικές και να δημιουργήσουμε θεσμούς που θα είναι πιο δίκαιοι, πιο αντικειμενικοί και πιο αποτελεσματικοί. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται ενέργειες βίας για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Θα φτάσουμε, τότε, στην κατάσταση ζούγκλας κάτι που δεν τιμά την Κυπριακή κοινωνία και οπωσδήποτε την ιστορία του σωματείου μας. Η ιστορία του κάθε σωματείο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογεί και να ευνοεί παρόμοιες καταστάσεις».

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top