ΚΥΠΡΟΣ

Ο στόχος ένας το τρίτο σερί πρωτάθλημα στο ΑΠΟΕΛ

Ο στόχος ένας το τρίτο σερί πρωτάθλημα στο ΑΠΟΕΛ

Ο στόχος είναι ένας για το ΑΠΟΕΛ . Η κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος για τους γαλαζοκιτρινους που ουσιαστικά θα σημαινει και την δημιουργία ενός μεγάλου ρεκόρ. Αυτό αναφέρει η επίσημη σελιδα του ΑΠΟΕΛ σε δημοσίευμα της

Το δημοσίευμα αναφέρει

Η έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος σηματοδοτεί και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το πρωτάθλημα. Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και μέσα από τους επόμενους δέκα αγώνες θα καθοριστεί ο φετινός πρωταθλητής.

Η ομάδα μας έχει ενώπιον της, μια ιστορική συγκυρία. Η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος έχει επιτευχθεί ακόμα δύο φορές στην 88χρονη ιστορία της ομάδας μας. Από τις περιόδους 1947-1948-1949 και μετά το three-peat δεν έχει επιτευχθεί ξανά. Ακόμα πιο ξεχωριστό επίτευγμα είναι αν ο ΑΠΟΕΛ πετύχει φέτος να κατακτήσει το double. Ποτέ ξανά ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να πετύχει backtoback σε double.

Αυτή την ιστορική συγκυρία πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο σύνολο της. Και ο μόνος τρόπος είναι με την καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα την μαζική και έντονη παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. Η δύναμη του ΑΠΟΕΛίστα πρέπει να είναι παρούσα σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα. Είτε πρόκειται για αγώνα πρωταθλήματος είτε για αγώνα κυπέλλου. Με τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου στο πλευρό του ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αναιρέσει οποιοδήποτε πλεονέκτημα έδρας και να προσθέσει ακόμη περισσότερη δυναμική στην προσπάθεια της ομάδας για να κατακτήσει το double και να διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους του ChampionsLeague.

Είναι αυτό ένα ανοικτό κάλεσμα προς κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Ας αποδείξουμε πόσο ανεξάντλητη είναι η δύναμη του κόσμου αλλά και πόσο μεγάλη η αγάπη του για την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές σας περιμένουν δίπλα τους από αύριο και σε κάθε παιχνίδι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top