ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην τελευταία του κατοικία ο Γιάννης Κάσσινος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην τελευταία του κατοικία ο Γιάννης Κάσσινος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται την Πέμπτη (18/4) ο αδικοχαμένος Γιάννης Κασσίνος.

Ο 45χρονος που απεβίωσε την Τετάρτη (17/4) κηδεύεται την Πέμπτη (18/4) η ώρα 15:00 το απόγευμα, από τον μητροπολιτικό ναό Σωτήρας στην Λάρνακα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:00- 15:00.

Παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και γα τη Φιλόπτωχο Ενορίας Σωτήρας Λάρνακας.

Ο Γιάννης Κάσσινος ήταν μέλος της Ανόρθωσης ενώ υπηρέτησε τον Σύλλογο και από το πόστο του Οικονομικού Διευθυντή το 2014.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE