Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται αποζημίωση για τις αποκοπές, λέει έγκριτος νομικός

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται αποζημίωση για τις αποκοπές, λέει έγκριτος νομικός

Έγκριτος νομικός απαντά στα δύο εύλογα ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες, μετά την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου για αντισυνταγματικότητα του Νόμου στις αποκοπές των δημοσίων υπαλλήλων.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Το Διοικητικό Δικαστήριο κήρυξε πρόσφατα αντισυνταγματικό το Νόμο που επέβαλε περιορισμό και αποκοπές στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων, προκαλώντας συζητήσεις επί συζητήσεων για το όλο ζήτημα.

Μετά την πιο πάνω απόφαση προκύπτουν αρκετά ερωτήματα που απασχολούν τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους πολίτες, καθώς η οποιαδήποτε απόφαση θα επηρεάσει αρνητικά την οικονομία του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE