ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαντίδης: Χαρούμενος γι’ αυτές τις εμπειρίες» (video)

Διαμαντίδης: Χαρούμενος γι’ αυτές τις εμπειρίες» (video)

Στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα μίλησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης και αναφέρθηκε το Final Four του 2011 στην Βαρκελώνη και το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 «Όταν παίζεις σε έναν τελικό, ξέρεις ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι κλειστά. Γι αυτό πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο τέλος, να έχεις καθαρό μυαλό. Όλη η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη και να ακούει τις οδηγίες του προπονητή. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ εκείνης της χρονιάς ήταν πολύ έμπειροι και γι αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης».

Στη συνέχεια θυμήθηκε τα τελευταία λεπτά και τις καθοριστικές φάσεις του τελικού λέγοντας: «Προσπαθείς να αντιδράσεις. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στην επίθεσή μας. Ο Μάικ (σ.σ. Μπατίστ) είχε miss match κοντά στο καλάθι απέναντι στον Πάργκο, του έδωσα τη μπάλα και έβαλε το καλάθι. Δεν σκέφτεσαι, απλά προσπαθείς να παίξεις. Αν η μπάλα έρθει προς το μέρος σου, πας να την πιάσεις. Δε νομίζω ότι αυτή η φάση μάς (σ.σ. σημαντικό κλέψιμο της μπάλας) έδωσε τη νίκη. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της τακτικής. Δόξα τω Θεώ έβαλα τις βολές».

Τέλος σχολίασε το ενδεχόμενο μίας ακόμα συμμετοχής του σε Final Four αλλά και τα όσα του έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια: «Όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι τι έχεις καταφέρει είναι πολύ σημαντικό. Το 2011 ήμουν 31 ετών και κατακτούσα ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Τώρα είμαι 35 και δεν ξέρω αν θα έχω ξανά την ευκαιρία να συμμετάσχω σε Final Four. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ομάδα μου προσέφερε αυτές τις εμπειρίες. Αυτό».

Δείτε το video:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top