ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος που παρασύρθηκε από όχημα- Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο όπου εργάζεται η μητέρα του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος που παρασύρθηκε από όχημα- Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο όπου εργάζεται η μητέρα του

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ολόκληρη η Αμαλιάδα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28/5, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας ποδηλάτης, μόλις 15 ετών. 

Σύμφωνα με το ΙliaLive.gr ολα έγιναν στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Το αγόρι φέρεται να κινούταν με το ποδήλατό του σε σημείο, όπου δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός με αποτέλεσμα να μην τον αντιληφθεί ο οδηγός του ΙΧ και να τον παρασύρει. 

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά, ο οδηγός του αυτοκινήτου ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο που το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας. 

Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, καθώς η μητέρα του αγοριού εργάζεται στο νοσοκομείο. Μόλις πληροφορήθηκε ότι το παιδί της δεν είναι στη ζωή, κατέρρευσε και δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top