ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επικοινωνία στο άπειρο με το νέο πλάνο Unlimited Everything της PrimeTel!

Επικοινωνία στο άπειρο με το νέο πλάνο Unlimited Everything της PrimeTel!

Η PrimeTel καλωσορίζει τους συνδρομητές της σε ένα κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων με το νέο πλάνο κινητής Unlimited Everything.


Το Unlimited Everything ήρθε για να προσφέρει απεριόριστο mobile internet, απεριόριστο χρόνο ομιλίας και απεριόριστα SMS με μόνο €49.90/μήνα!
Η PrimeTel αυτό το καλοκαίρι απελευθερώνει την επικοινωνία σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις απεριόριστη χρήση δεδομένων, απολαμβάνοντας ασταμάτητα σειρές, ταινίες, online shopping, ενημέρωση, video chat και stories στην πιο προσιτή τιμή.


Εκτός από αδιάκοπο σερφάρισμα, όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές που θα επιλέξουν το νέο πλάνο, έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να αποκτήσουν το smartphone της επιλογής τους με δωροεπιταγή €500, για να την εξαργυρώσουν στα καταστήματα PrimeTel, Public ή Telefone.


Αυτό που περίμενες…Ήρθε! Το νέο πλάνο κινητής Unlimited Everything της PrimeTel σου προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία με μόνο €49.90/μήνα!
Συνδέσου γρήγορα με 4 απλούς τρόπους: Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133, ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone και απόλαυσε επικοινωνία χωρίς όρια!

www.primetel.com.cy

PrimeTel PLC

@PrimeTel

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top