ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ν. Παπαδόπουλος: «Αν είναι μάγκας ο Βγενόπουλος γιατί φοβάται να έρθει στη Κύπρο;»

Ν. Παπαδόπουλος: «Αν είναι μάγκας ο Βγενόπουλος γιατί φοβάται να έρθει στη Κύπρο;»

Με τις δηλώσεις «πρέπει να ασχοληθεί άμεσα το Δικαστικό σύστημα της Κύπρου».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι δεν προτίθεται να ασχοληθεί με τα όσα έχει πει ο Ανδρέας Βγενόπουλος εναντίον του, εκφράζοντας την άποψη ότι με τον κ. Βγενόπουλο «πρέπει να ασχοληθεί άμεσα το Δικαστικό σύστημα της Κύπρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζάμπα μάγκα αποκαλεί τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο Βγενόπουλος

Σχολιάζοντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη, σημερινή ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου εναντίον του Προέδρου του ΔΗΚΟ, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος “έχει χάσει τη ψυχραιμία του και έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις δικές μου δηλώσεις, επειδή εδώ και δύο χρόνια μετά το κούρεμα του 2013, είμαι ο μόνος που, σχεδόν καθημερινά, επισημαίνει ότι κ. Βγενόπουλος δεν έχει ακόμη διωχθεί ποινικά, αστικά, ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο από το κράτος”.

Σε αντίθεση με τον ίδιο, είπε ο κ. Παπαδόπουλος, “ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε και οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της διακυβέρνησης του, έχουν καν αναφέρει το όνομα του κ. Βγενόπουλου, πόσο μάλλον να έχουν ζητήσει τη δίωξη του”.

“Κατανοώ λοιπόν γιατί ο κ. Βγενόπουλος έχει επιλέξει να στοχοποιήσει εμένα με τις ύβρεις και τη λάσπη που έχει εκτοξεύσει εναντίον μου”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν προτίθεται να ασχοληθεί “με τα όσα έχει πει ο κ. Βγενόπουλος, αλλά πιστεύω πως μαζί του πρέπει να ασχοληθεί άμεσα το Δικαστικό σύστημα της Κύπρου”.

Εξάλλου, σχολιάζοντας αναφορά του κ. Βγενόπουλου πως “εάν δεν υπάρξει ποτέ ποινική διερεύνηση της υπόθεσης Μιλόσεβιτς, μιας από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος παγκοσμίως, οι εκκλήσεις του κ. Παπαδόπουλου για `κάθαρση` και ποινικές διώξεις άλλων τον κατατάσσουν στην κατηγορία του τζάμπα μάγκα”, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως πάντοτε πίστευε πως η πολιτική απαιτεί σοβαρότητα και όχι μαγκιά.

Αν όμως ο κ. Βγενόπουλος πιστεύει το αντίθετο, είπε ο κ. Παπαδόπουλος, “οφείλω και εγώ να τον ρωτήσω: Αν είναι μάγκας ο κ. Βγενόπουλος γιατί φοβάται πλέον να έρθει στη Κύπρο; Αν είναι μάγκας ο κ. Βγενόπουλος γιατί αρνήθηκε πρόσφατα να παρευρεθεί σε συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπου και είχε προσκληθεί;”

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top