ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβεβαίωση Υπουργού Γεωργίας σε κοινότητες Κρασοχωριών Λεμεσού για αντιμετώπιση προβλημάτων

Διαβεβαίωση Υπουργού Γεωργίας σε κοινότητες Κρασοχωριών Λεμεσού για αντιμετώπιση προβλημάτων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής διαβεβαίωσε ομάδα κοινοταρχών των κοινοτήτων Κρασοχωριών Λεμεσού ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες και οι προσπάθειες για να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μιλούσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάχνας στην παρουσία του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών Τίμη Ευθυμίου και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Γεωργίας και του ΚΟΑΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη σύσκεψη παρατέθηκαν τα προβλήματα των Κοινοτήτων Κρασοχωρίων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου  και ο Υπουργός διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες και οι προσπάθειες για να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που τέθηκαν στην συνάντηση.

Ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών Τίμης Ευθυμίου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι οι πληρωμές των Εκταρικών Επιδοτήσεων θα αρχίσουν και φέτος την 1η Δεκεμβρίου 2019.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top