Διαβεβαίωση Υπουργού Γεωργίας σε κοινότητες Κρασοχωριών Λεμεσού για αντιμετώπιση προβλημάτων

Διαβεβαίωση Υπουργού Γεωργίας σε κοινότητες Κρασοχωριών Λεμεσού για αντιμετώπιση προβλημάτων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής διαβεβαίωσε ομάδα κοινοταρχών των κοινοτήτων Κρασοχωριών Λεμεσού ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες και οι προσπάθειες για να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μιλούσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάχνας στην παρουσία του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών Τίμη Ευθυμίου και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Γεωργίας και του ΚΟΑΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη σύσκεψη παρατέθηκαν τα προβλήματα των Κοινοτήτων Κρασοχωρίων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου  και ο Υπουργός διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες και οι προσπάθειες για να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που τέθηκαν στην συνάντηση.

Ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών Τίμης Ευθυμίου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι οι πληρωμές των Εκταρικών Επιδοτήσεων θα αρχίσουν και φέτος την 1η Δεκεμβρίου 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.