Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Υπάρχουν και άλλα κρούσματα πέραν των 18, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετιν Αλτούν αναφέροντας ότι θα δώσει τους αριθμούς πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/3).

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν κρούσματα που έχουν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ είπε ότι είναι πολύ κρίσιμες οι επόμενες 1-2 βδομάδες για την διάδοση του ιού.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι άλλες 6 χώρες προστέθηκαν στην απαγόρευση πτήσεων: Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ιρλανδία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συνολικά υπάρχει τώρα απαγόρευση για 20 χώρες.

Ο Τούρκος Υπουργός κάλεσε Τούρκους πολίτες που είναι στο εξωτερικό να μην επιμένουν να γυρίσουν στην Τουρκία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE