Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Υπάρχουν και άλλα κρούσματα πέραν των 18, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετιν Αλτούν αναφέροντας ότι θα δώσει τους αριθμούς πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/3).

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν κρούσματα που έχουν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ είπε ότι είναι πολύ κρίσιμες οι επόμενες 1-2 βδομάδες για την διάδοση του ιού.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι άλλες 6 χώρες προστέθηκαν στην απαγόρευση πτήσεων: Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ιρλανδία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συνολικά υπάρχει τώρα απαγόρευση για 20 χώρες.

Ο Τούρκος Υπουργός κάλεσε Τούρκους πολίτες που είναι στο εξωτερικό να μην επιμένουν να γυρίσουν στην Τουρκία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.