ΔΙΕΘΝΗ

Ανακουφίστηκαν με Νταβίντ Σίλβα

Ανακουφίστηκαν με Νταβίντ Σίλβα

Διάψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Νταβίντ Σίλβα έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο  πρώην άσος της Βαλένθια αποχώρησε με φορείο και με πολύ έντονο πόνο στο πρόσωπο έπειτα από δυνατή αγκωνιά που δέχθηκε από τον Τσίκου Κουγιατέ στη νίκη (2-0) επί της Γουέστ Χαμ, το μεσημέρι της  περασμένης Κυριακής.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων διέψευσαν τα κακά σενάρια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για κάταγμα στο ζυγωματικό και σύμφωνα με τους «πολίτες» απλά θα παρακολουθείται η κατάστασή του  29χρονου τις επόμενες μέρες.

Αλλά και ο ίδιος ο Σίλβα που δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για το επερχόμενο ματς  πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββάτο κόντρα στη φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας, Άστον Βίλα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  twitter «όλα τα τεστ πήγαν καλά και είναι ήδη σπίτι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top