ΚΥΠΡΟΣ

Ρίχνει ματιές και στο κύπελλο

Ρίχνει ματιές και στο κύπελλο

Δεν κέρδισε θέση στη βαθμολογία η Ανόρθωση με την άνετη νίκη που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, όμως έχει δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους είναι ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και δύο βαθμούς πίσω από την Ομόνοια και έχει καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με τα δεδομένα να παραμένουν όμως δύσκολα.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα η «κυρία» ρίχνει ματιές και στο κύπελλο όπου έχει άμεσο ενδιαφέρον, μιας και ανάλογα με ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξαρτηθεί αν θα είναι και η τέταρτη θέση προνομιούχα όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν δεν βρεθεί στον τελικό η ΑΕΛ θα είναι το καλύτερο σενάριο για όλες τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Αλλιώς θα περιμένουν τον τελικό του κυπέλλου και ανάλογα με ποια ομάδα θα πάρει το τρόπαιο θα εξαρτηθεί αν θα οδηγήσει και η τέταρτη θέση στην Ευρώπη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top