ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Στεφάνου: «Καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον ΔΗΣΥ»

Σ. Στεφάνου: «Καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον ΔΗΣΥ»

Συνέχεια στο πόλεμο δηλώσεων και ανακοινώσεων των δύο μεγάλων κομμάτων δίνει με νέες δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

«Δεν ξέρουμε τι είναι πιο θλιβερό: ότι ο ΔΗΣΥ σιωπούσε και κάλυπτε τον Πρόεδρο όταν ο Ν. Αναστασιάδης ερωτοτροπούσε με τη λύση δύο κρατών ή ότι οι αυτόκλητοι εκσυγχρονιστές – ευρωπαϊστές στον ΔΗΣΥ επιδίδονται σε φτηνό πατριωτισμό προς άγραν ψήφων;» ανέφερε ο κύριος Στεφάνου.

Ενώ συνέχισε κάνωντας λόγο για |»καταστροφική πορεία Αναστασιάδη».

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι, όταν ο ΔΗΣΥ -μαζί και οι λεγόμενοι εκσυγχρονιστές του- σιωπούσαν ενώπιον της καταστροφικής πορείας Αναστασιάδη προς τη διχοτόμηση, το ΑΚΕΛ προειδοποιούσε για τους κινδύνους έστω κι αν τότε πάλι λοιδορούνταν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το κόμμα της Δεξιάς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Στεφάνου.

Καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουν στον ΔΗΣΥ ανέφερε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ,  «Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το ΑΚΕΛ με συνέπεια υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση επανένωσης στη συμφωνημένη βάση της ΔΔΟ. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η θέση του ΑΚΕΛ στο Κυπριακό είναι μια και δεν διαφοροποιείται για να ικανοποιήσει διαφορετικά ακροατήρια, όπως κάνει ο ΔΗΣΥ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top