Ταϊλανδέζα έκαψε τη μηχανή του πρώην της επειδή δεν ήθελε να τα ξαναβρούν - ΒΙΝΤΕΟ

Ταϊλανδέζα έκαψε τη μηχανή του πρώην της επειδή δεν ήθελε να τα ξαναβρούν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απίστευτο τρόπο βρήκε μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη για να εκδικηθεί τον πρώην της, ο οποίος δεν ήθελε να είναι και πάλι μαζί.

Με τον χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε τον πρώην σύντροφό της μια 36χρονη στην Ταϊλάνδη. Ο λόγος; Επειδή εκείνος δεν ήθελε να είναι και πάλι μαζί.

Αυτό την έκανε έξαλλη και έτσι για εκδίκηση αποφάσισε να του κάψει τη μοτοσυκλέτα που του είχε κάνει η ίδια δώρο, όταν ήταν ζευγάρι. Ένα δώρο αξίας 31.000 δολαρίων που κάηκε ολοσχερώς.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα και έτσι η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην 36χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού. Όπως διακρίνεται από το βίντεο, περιέλουσε με βενζίνη την μηχανή και στη συνέχεια άναψε φωτιά και την έκαψε.

Ωστόσο, εκτός από την μοτοσυκλέτα που του είχε κάνει δώρο πριν χωρίσουν καταστράφηκαν και άλλες έξι μηχανές που βρίσκονταν στο πάρκινγκ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE